Produk Lelaki Tahan Lama dan lambat pancut ketika bersetubuh

PL SUPER GEL PLUS

GEL LELAKI TAHAN LAMA DAN LAMBAT PANCUT KETIKA JIMAK

 

MENGAPA LELAKI ADA MASALAH CEPAT PANCUT DAN TAK TAHAN LAMA?

Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN . Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya. Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ke semua bahagian seksual anda daripada keberahian hinggalah ke pancutan.

Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pra-matang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda tidak menjadi tidak seimbang dan anda akan TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
EJAKULASI PRA MATANG ADALAH MASALAH LELAKI 'SEMINIT' DAN TAK TAHAN LAMA
Ramai lelaki yang kini mengalami masalah lebih serius iaitu MALU berjumpa doktor (kerana mungkin menganggap diri mereka tidak macho jika berbuat demikian) disebabkan menderita ejakulasi pra-matang dan disfungsi ereksi (ED).

Tidak seperti ED yang lebih banyak di kalangan veteran, PE merupakan aduan disfungsi seksual paling utama terutamanya di kalangan lelaki muda berusia 40 tahun ke bawah. Malah, lebih ramai lelaki berpelajaran tinggi yang menghidapinya. Lebih menyedihkan, ia turut menjejaskan potensi pasangan untuk mendapatkan zuriat. Mari kita lihat dan dengar apa masalah sebenarnya dengan gangguan kesihatan lelaki yang satu ini.
 
"kadang kala saya merasakan seperti BANK SPERMA sahaja, dia buat DEPOSIT dan pergi begitu sahaja". "Pernah tengok ARNAB BERLARI? Mula dan tamat! Macam tulah". "Saya pernah menyuarakan untuk menemaninya berjumpa doktor, nak usaha. Tetapi dia ENGGAN dan hanya tahu meminta maaf serta mengulangi janjinya untuk berusah lebih di lain masa",

begitulah lebih kurang KEHAMPAAN seorang isteri yang mana suaminya bermasalah PE.
 
"Suami saya mempunyai banyak persamaan dengan SUPERMAN … Kedua-duanya begitu CEPAT . Malah, ia selalunya berlaku SEBELUM pun sempat saya memasuki bilik tidur. Kadangkala, dengan hanya MENCAKAR belakang saya, dia sudah mencapai KLIMAKS nya.. cepat sangat pancut".

Elina, Ampang
 
 
Hubungan seks antara suami isteri adalah sesuatu yang indah. dengan hubungan seks juga, akan terlahirnya kasih sayang yang sangat mendalam antara suami dan isteri. Tetapi ada juga suami isteri mengalami masalah dan keruntuhan rumah tanggga kerana masalah seksual. Antara masalahnya adalah seperti :
  • Suami Cepat pancut dan tak tahan lama
  • batang zakar tidak keras dan tidak tegang spenuhnya
  • Isteri tidak puas.
Cepat pancut dan isteri tidak puas adalah saling berkaitan. Apabila suami pancut awal secara automatik isteri tidak akan puas. Hanya dengan 2 sebab ini sahaja rumah tangga anda akan bergoyang seperti di pukul ribut. Jika anda seorang lelaki yang tinggi egonya, 2 sebab ini adalah musuh ketat anda. Mungkin ego anda pernah rebah tersungkur kerana 2 sebab ini dan sehingga kini anda masih tidak berdaya untuk melawannya.
"Baru je nak mula game dah pancut, macam mana nak main ni??"
 
Persoalan di atas sangat popular di kalangan isteri yang suaminya cepat pancut dan tak tahan lama. Tetapi si suami dengan egonya menjawab
"Sabar la nanti naik balik la tuuu"
 
Situasi ini mungkin pernah anda alami. Mungkin bagi anda ianya biasa. Tapi bagi isteri anda ianya adalah satu seksaan
 
4 PERKARA UTAMA LELAKI TAK TAHAN LAMA ATAU CEPAT PANCUT
1. Masalah Sensitiviti
Sensitiviti yang melampau pada kepala alat kelamin lelaki menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan kekejangan. Kekejangan ini menyebabkan keinginan yang melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
 
2. Masalah Kawalan Perasaan
Perasaan anda yang terlalu menginginkan kepuasan semasa bersama. Keinginannya terlalu melampau hinggakan anda merasakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya daripada berlaku.
 
3. Masalah Tahap Berahi / Hormon
Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kalenjar seks yang terlalu aktif. Apabila anda merasa berahi, kalenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
 
4. Stress
Sementara itu faktor lain juga turut menyumbang kepada masalah ini antaranya seperti stress kerja, kurang stamina dan mengamalakn gaya hidup tidak sihat. Malah amalan onani semasa remaja juga turut menjadi penyebab gejala pancutan pra-matang.
 
Sebab itu saya katakan anda tidak kesorangan dalam hal ini. 29% lelaki Malaysia sedang mengalami gejala ini. Pastinya fakta di atas meresahkan anda sebagai seorang lelaki dan suami. Malah ianya memberikan kesan peribadi yang negatif seperti kegelisahan, kerisauan, atau keresahan dan cuba mengelak melakukan hubungan seks dengan pasangan. Mungkin juga anda adalah salah seorang daripadanya.
 
Oleh itu, Tidak hairanlah kini ramai isteri "tidak puas" ketika 'BERSAMA' kerana masalah suami tak tahan lama atau cepat pancut ketika diranjang.
 

BAGAIMANAKAH PL SUPER GEL PLUS BOLEH MEMBANTU ANDA ..?

PL Super Gel Plus Terbukti untuk LELAKI TAHAN LAMA LAMBAT PANCUT

 
BAGAIMANAKAH PL Super Gel Plus BOLEH MENJADI BEGITU SUPER?
Beginilah caranya bagaimana PL Super Gel Plus bertindak… PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN SERTA-MERTA!
 
PL Super Gel Plus adalah satu produk herba 100% buatan tempatan. Produk ini disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA menerusi analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM.
PL Super Gel Plus mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL Super Gel Plus di bawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan.
Hanya gunakan PL Super Gel Plus sebelum persetubuhan sahaja. Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada hari tersebut, maka PL SuperGel tidak perlu digunakan.
PL Super Gel Plus akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di barat sebagai German Trans Dermal Delivery System . Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan-bahan asli yang telah digunakan turun-temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta-merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

 

BAGAIMANAKAH PL SUPER GEL PLUS BOLEH MEMBANTU ANDA ..?

PRODUK SUAMI TAHAN LEBIH LAMA DENGAN PL SUPER GEL PLUS !!!

Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasme. Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pra-matang. PL Super Gel Plus adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama. Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda dengan usaha anda sendiri yang akan bertahan seumur hidup anda.
 
Anda Pasti Berjaya… Itulah Jaminan Kami!
 
Wahai para suami sekalian. Jangan sampai nanti isteri mentertawakan kita
"apalah abang ni… harap jer badan tegap, muka hensem tapi atas katil mmmm dah lah lembik cepat Game Over pulak tu, macam main game online" .

Adus.. Untuk para suami janganlah kita menjadi lelaki "Touch & Go". Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.
 
Tetapi… Anda tidak perlu bimbang kerana di sini ada jalan penyelesaiannya.
Guna laah... Pl super gel plus ...
 

TESTIMONI PL SUPER GEL PLUS

TESTIMONI PL SUPER GEL PLUS 2

TESTIMONI PL SUPER GEL PLUS 3

KELEBIHAN PL SUPER GEL PLUS

  • Mudah dan pantas digunakan, tidak perlu buang masa lama-lama gunakannya.
  • Setiap kali penggunaan/sapuan, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam.
  • Pengambilan sangat minima, boleh digunakan sehingga 50 kali untuk setiap botol.
  • Tiada campuran Gambir Sarawak & Kimia . 100% Herba Buatan Tempatan.
  • Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan kemaluan isteri anda.
  • Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tidak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
  • Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!.
  • Botol tahan lasak dan tidak mudah pecah
  • Kuantiti 30ml

HARGA BIASA =
RM 100.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

DISKAUN ISTIMEWA.
Harga Promosi sekarang :
Hanya RM 80.00 Sahaja

2 botol Pl super gel plus
= RM 140.00 (Jimat RM 20.00)

5 Botol Pl super gel plus =
RM 250.00 (Jimat RM 150.00)


 

3 Langkah Mudah Membuat Pembelian...

 

Langkah 1:Tentukan Jumlah Bayaran
Tentukan Pilihan produk dan jumlah bayaran untuk pembelian anda.

Kos penghantaran percuma ke seluruh Malaysia
dan penghantaran dijamin selamat dan sulit 100%.
(Tiada perkataan ubat kuat di bungkusan)

Jika submit Order sebelum Jam 12 Tghri,
akan diposkan hari yang sama,
Biasanya sehari dua bekerja sudah sampai didepan pintu rumah anda.

 

 

Langkah 2 : Buat Bayaran
Buat bayaran melalui cara-cara berikut:
a ) Bank-in ke Akaun bank dibawah :
Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u
dan lain-lain ke akaun di bawah

 
Akaun Bank Dibawah Nama Syarikat= PZZ VISION
No ACCOUNT:
5624 1450 5627
NO ACCOUNT =
8003081434
 

Langkah 3 : Sms Saya Di Talian Dibawah Untuk Pengesahan Bayaran Anda.
Selepas bayaran dibuat, sila SMS /WASAP ke
013 - 373 0448 mengikut format di bawah.

 

Nota: Pastikan Save No Hp Saya
Dan Boleh Hubungi/Sms Saya Untuk Sebarang Pertanyaan.

Sms Ke No = 013 - 373 0448


CONTOH SMS =
Nama<>Alamat<>No Hp<>Produk <>Jumlah Bayaran<>Bank<>Tarikh & Masa Bayaran

 

CONTOH SMS seperti dibawah:
NAMA = Alias
ALAMAT = No 1 Jalan Kenari 2, Taman Kenari 21000 kajang selangor
Hp=010-12345678.
PRODUK  = 3 Botol Vimax Delay Spray.
Jumlah = RM 300.00.
Bank =
CIMB.
Masa = 12.02.2012, 08.12 am.


Produk akan diposkan kepada anda dalam masa 1-2 hari bekerja selepas bayaran disahkan.
Jika Dalam Masa 3 Hari tidak terima sila hubungi admin dengan segera.

 

>> KLIK DISINI UNTUK MELIHAT SEMUA SENARAI PRODUK KAMI <<




Artikel Post Lain Lain Www.Bisnesbest.com